STANDARDNO PREKRASNI

I ovog puta sve su oči bile uprte u jedan od najljepših parova na sceni: Pedro Soltz i Iris Cekuš uživali u dalmatinskoj ljetnoj večeri

29.06.2022 u 16:11

Bionic
Reading

Zabava u preuređenom hotelu u Brelima na kojoj je bio proslavljen početak ljetne sezone privukla je mnoga poznata lica. Među ostali su ondje uživali supružnici Jelena Veljača i Vito Turšić, bili su tu Arija Rizvić i Marko Vargek, a posebnu pažnju je plijenio jedan od najljepših domaćih parova, brazilski model i hrvatska manekenka i voditeljica

Pedro Soltz i Iris Cekuš nedavno su se zabavljali u Beču (prije toga u Milanu i na Otoku Pašmanu), a sada su stigli u Dalmaciju. Supružnoci su uživali u toploj ljetnoj večeri, uz probrane gastro delicije i nastup Nine Badrić s kojom su se družili tijekom večeri.

Par je ove godine proslavio 5. godišnjicu braka a skupa su od 2010. Da su zaljubljeni kao prvog dana moglo se vidjeti i ovog puta. Markantni Brazilac i zavodljiva brineta rado su pozirali zagrljeni u ležernijem, ljetnom izdanju. Pedro, kojeg je publika zavoljela kroz show 'Ples sa zvijezdama' u kojem je odnio pobjedu u paru s Tinom Walme, svojedobno je otkrio da se u svoju Iris zaljubio na prvi pogled, a ona je bila razlog što se zadržao u Hrvatskoj nakon što je zbog posla živio u više od 10 zemalja diljem svijeta.

Nedavno je za tportal otkrio što ga je, kad je stigao u Hrvatsku najviše iznenadilo. 'Betonske plaže. Nakon brazilskih pješčanih plaža to mi je bilo veliko iznenađenje. Punjene paprike za ručak ljeti ili rakija koja liječi sve. Propuh kao najveći neprijatelj. Eto, to su možda te neke sitnice koje su mi na početku bile smiješne i malo čudne. No sad jedem punjenu papriku ljeti, pijem rakiju kad me boli trbuh i zatvaram prozore da ne bude propuh, tako da mislim da sam se prilagodio', rekao nam je Pedro.

  • +25
Druženje u Brelima Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish