UŽIVAJU SAMI

Jelena Veljača sa suprugom otputovala u Grčku i Tursku pa otkrila tko joj čuva kćer

26.08.2022 u 10:29

Bionic
Reading

Spisateljica i aktivistica Jelena Veljača sam kraj kolovoza ostavila je za zasluženi godišnji odmor sa suprugom Vitom Turšićem. Par je otputovao u Grčku i Tursku na ljetovanje, a za to vrijeme Jelenina kći Lena ima dobro društvo

Iako su mnogi na prvu pomislili da je kćerkica Jelene Veljače s ocem u vrijeme u kojem ona putuje s novim suprugom Vitom Turšićem, spisateljica i aktivistica otkrila je tko joj čuva kćer.

Jelena je trenutno na odmoru s trećim suprugom Vitom Turšićem, za kojeg se udala u lipnju prošle godine.

Otputovali su u tursko ljetovalište, a potom su brodom odlučili razgledati okolno grčko otočje. Naprosto uživaju i to ne kriju, a sve nam pokazuje sama Jelena na Instagramu. Nekadašnjoj glumici dan započinje jogom, a potom se baca na posao te otkriva da joj u takvoj okolini nije teško raditi.

Za to vrijeme njezina kći Lena ima dobro društvo. Jelena je pokazala da joj jedinicu čuva prijateljica te poručila: 'Iza svake mame na adults only odmoru stoji druga mama koja je preuzela majčinstvo. Hvala, Ivana.'

Napisala je to uz fotografiju na kojoj se njezina Lena grli s prijateljicama i uživa u društvu vršnjaka prije nego na jesen započne nova avantura - prvi razred osnovne škole.