ponovo zaljubljena

Jelena Veljača ima novu ljubav: Osvojio ju je Vito Turšić, bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića

16.09.2020 u 11:29

Bionic
Reading

Glumica, producentica, scenaristica i aktivistica još u ožujku ove godine prekinula je s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, u kojeg se zaljubila nakon bračnog kraha s Draženom Čučekom, s kojim ima četverogodišnju kćer Lenu. Njezino srce navodno je ponovo zauzeto

Jelena Veljača već je neko vrijeme u vezi s Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović. Kako navodi Story, viđeni su prošli tjedan na kavi u centru grada, a Vito se prije odlaska s kave nagnuo i poljubio Jelenu. Pokušali smo kontaktirati s njima, no nisu bili dostupni za izjave.

Pretpostavlja se da je između njih zaiskrilo početkom lipnja na Jeleninom gostovanju u BizCasting podcastu. Tada je na Instagramu, pored fotografije s gostovanja, među ostalim napisala: 'Dugujem Viti nogometni haiku. Ali kako ne znam puno o nogometu, onda jedan inspiriran vlastitim životom. Dok ja ljubim tvoje vjeđe// ti se pitaš jel' ono fakat bilo zaleđe.'

Vito Turšić bio je član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a od kraja 2019. godine radi u tvrtki IDM MUSIC, u kojoj je direktor Tomo Johannes In Der Muhlen, nakon što je obnašao dužnost savjetnika Kolinde Grabar Kitarović. Prije toga bio je predstojnik Ureda predsjednika Ive Josipovića.

Početkom veljače podignuta je kaznena prijava zbog 50.000 kuna koje je Turšić izbjegava platiti za stan čiju je prodaju dogovorio s agencijom za promet nekretninama. Iz agencije Nobilis tada su poručili da dvije godine nije platio proviziju te da ih je zastrašivao svojim statusom. 'Je l' znate vi tko sam ja? Gdje ja radim? Ja radim u Uredu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović! Znate li vi gdje radi moja supruga? Visokopozicionirana je osoba u Hrvatskoj gospodarskoj komori i da, možete imati velike probleme!', ispričala je odvjetnica agencije Nobilis Ivana Barišić.

Bio je i direktor tvrtke Stampedo, 2005. godine pokrenuo je muški časopis FHM, a svojedobno je glumio u skečevima 'Ljudi u črnom' s Markom Lasićem Neredom.