iskrena splićanka

Jelena Rozga: 'Od bojažljive i stidljive curice danas sam puno sigurnija u sebe, znam tko sam, što želim, manje sam tolerantna prema ljudima koji nisu dobronamjerni'

12.03.2021 u 09:15

Bionic
Reading

Od kad je kao plaha djevojčica izvela pjesmu na 'Dori' 2006. do danas, jedna od naših najpopularnijih pjevačica niže uspjeh za uspjehom. Već neko vrijeme sprema novi, akustični album, a kad pandemija prođe spremna je za turneju i publiku koja joj silno nedostaje. Jelena Rozga je ispričala što je danas tjera naprijed i kako vidi situaciju s koronom

Kad se prisjeti svojih početaka i prvog predstavljanja javnosti i nastupa, Jelena Rozga kaže da joj se sve to čini nestvarno i kao da je to jučer bilo. Ispričala je kako joj je Vjekoslava Huljić rekla da je imala i veću tremu nego pjevačica.

Njezini počeci u glazbenim vodama nisu bili praćeni strahom, stresom, priznala je, nego više željom za uspjehom, srećom što je ostvarila svoj veliki san.

  • +6
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Sama sam sebi najveća motivacija jer znam da uvijek može bolje , uvijek može više. U poslu sam perfekcionist i rijetko kad sam 100% zadovoljna, ja bih uvijek nešto mijenjala, mogu ići više puta u studio samo zbog jednog slova.. takva sam i ne mogu si pomoći. Ali bit svega je da ja obožavam i živim, dišem za svoj posao, za pjesmu, za glazbu. To nije posao, to je ljubav i tu motivacije nikada neće nedostajati', izjavila je za Story. Prisjetila se kakva je bila na početku karijere i rekla kakva je sad.

'Od bojažljive i stidljive curice danas sam puno sigurnija u sebe, znam tko sam, znam što želim, pozitivna jako, manje tolerantna prema ljudima koji nisu dobronamjerni, više okrenuta onim stvarima koje su doista bitne i koliko god mogu se trudim sačuvati svoje zdravlje od nekih stvari zbog kojih sam u prošlosti narušila isto', otkrila je.

Kad je riječ o trenutnoj situaciji, smatra da vjerojatno još ne shvaćamo koliko se sve promijenilo i tek će se promijeniti. 'Ne možemo ništa učiniti osim se nadati da će uskoro doći kraj ovoj pandemiji i da će nam se život vratiti u normalu, da ćemo početi raditi. Živim za te dane, jako mi puno fali bina, moja publika', poručila je Jelena.