iskrena splićanka

Jelena Rozga: 'Od bojažljive i stidljive curice danas sam puno sigurnija u sebe, znam tko sam, što želim, manje sam tolerantna prema ljudima koji nisu dobronamjerni'

tportal

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Od kad je kao plaha djevojčica izvela pjesmu na 'Dori' 2006. do danas, jedna od naših najpopularnijih pjevačica niže uspjeh za uspjehom. Već neko vrijeme sprema novi, akustični album, a kad pandemija prođe spremna je za turneju i publiku koja joj silno nedostaje. Jelena Rozga je ispričala što je danas tjera naprijed i kako vidi situaciju s koronom

Kad se prisjeti svojih početaka i prvog predstavljanja javnosti i nastupa, Jelena Rozga kaže da joj se sve to čini nestvarno i kao da je to jučer bilo. Ispričala je kako joj je Vjekoslava Huljić rekla da je imala i veću tremu nego pjevačica.

Njezini počeci u glazbenim vodama nisu bili praćeni strahom, stresom, priznala je, nego više željom za uspjehom, srećom što je ostvarila svoj veliki san.

  • +6
  • +3

Jelena Rozga

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Sama sam sebi najveća motivacija jer znam da uvijek može bolje , uvijek može više. U poslu sam perfekcionist i rijetko kad sam 100% zadovoljna, ja bih uvijek nešto mijenjala, mogu ići više puta u studio samo zbog jednog slova.. takva sam i ne mogu si pomoći. Ali bit svega je da ja obožavam i živim, dišem za svoj posao, za pjesmu, za glazbu. To nije posao, to je ljubav i tu motivacije nikada neće nedostajati', izjavila je za Story. Prisjetila se kakva je bila na početku karijere i rekla kakva je sad.

'Od bojažljive i stidljive curice danas sam puno sigurnija u sebe, znam tko sam, znam što želim, pozitivna jako, manje tolerantna prema ljudima koji nisu dobronamjerni, više okrenuta onim stvarima koje su doista bitne i koliko god mogu se trudim sačuvati svoje zdravlje od nekih stvari zbog kojih sam u prošlosti narušila isto', otkrila je.

Kad je riječ o trenutnoj situaciji, smatra da vjerojatno još ne shvaćamo koliko se sve promijenilo i tek će se promijeniti. 'Ne možemo ništa učiniti osim se nadati da će uskoro doći kraj ovoj pandemiji i da će nam se život vratiti u normalu, da ćemo početi raditi. Živim za te dane, jako mi puno fali bina, moja publika', poručila je Jelena.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!