SAVRŠEN ODABIR

Poznate dame u vatrenom izdanju: Kome bolje pristaje - Tari, Damiri, Barbari ili Jeleni?

25.03.2023 u 09:43

Bionic
Reading

Sinoćnju dodjelu Večernjakove ruže jedva su dočekali svi uzvanici kako bi iz svojih, ili ormara poznatih dizajnera, posudili najbolje kreacije i u njima prošetali crvenim tepihom zagrebačkog HNK-a, a nama su za oko zapele četiri dame u vatrenim kombinacijama

Da su odavno naučile modne trikove, kada su kombinacije za pojavljivanje na crvenom tepihu u pitanju, poznate su dame pokazale sinoć, na dodjeli tradicionalne Večernjakove ruže. Kako i priliči događaju koji se održao u Hrvatskom narodnom kazalištu, izvukle su se najbolje kreacije, dostojne oskarovskog crvenog tepiha, a nama su za oko posebno zapele poznate Hrvatice koje su odlučile zaigrati na kartu - crvene.

Iako ta boja, zbog svoje upadljivosti, nije česti odabir, sinoć su je odabrale mnoge dame, samouvjereno hodajući crvenim tepihom i pozirajući pred okupljenim fotografima.

A prva koja je pred publiku u kazalištu, ali i gledatelje pred malim ekranima stala u crvenoj haljini koja uistinu laska njezinoj figuri, poznata je voditeljica Barbara Kolar, koja je s kolegicom Danielom Trbović, u bijelom odijelu, vodila cijelu dodjelu.

  • +16
Barbara Kolar, Jelena Perčin, Damira Gregoret i Tara Thaller Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Barbarina haljina dugih rukava bila je s dubokim dekolteom, a naborani dijelovi haljine, koji su se svi skupljali na jednom mjestu, iza ogromnog efektnog crvenog cvijeta na trbuhu, prikrivali su eventualne mane. Ovakav model haljine uistinu je zahvalan jer ističe sve atribute, ali i prikriva ono što treba.

Osim nje, crvenu je odabrala i glumica Jelena Perčin i to od satena. Njezin model je bio bez rukava i bez naramenica - gornji dio pripijen je uz tijelo, dok se donji zvonoliko spušta gotovo do gležnja, a riječ je o kreaciji hrvatskog dizajna - Nebo.

Stajling je Jelena zaokružila visokom, opuštenom pundžom i sandalama u srebrnoj boji, a jedino je mogla, osim crne torbice, odabrati neku manje upadljivu.

glamur u metropoli

Brojna imena domaćeg društvenog života okupirala su crveni tepih: Pogledajte tko je sve stigao na dodjelu Večernjakove ruže

Pogledaj galeriju

I RTL-ova voditeljica Damira Gregoret odabrala je haljinu u crvenoj boji koja ima samo jedan rukav, desni, dok je lijeva ruka bila gola. Duga, elegantna haljina ima efektni čvor na struku, zahvaljujući kojem se prikrivaju eventualni nedostaci, a izazvala je i pozornost zbog dubokog proreza za nogu, budući da je donji dio haljine napravljen na preklop.

I glumica i pjevačica Tara Thaller, koja se trenutno natječe u showu 'Ples sa zvijezdama', stigla je pred HNK u savršenoj crvenoj haljini, koja je dodatno istaknula njezinu vitku figuru. Gornji dio izrađen je poput čvrstog korzeta koji je u struku naboran i potom pada, prateći liniju tijela, skroz do poda. Dubok prednji izrez ističe Tarine vitke noge, zbog čega one izgledaju vizualno još duže.