LJETNI LOOK

Kakva promjena: Ljupka Gojić Mikić drastično skratila kosu

17.07.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Poput brojnih slavnih dama koje su posljednjih mjeseci odlučile skratiti svoje duge uvojke, ni nekadašnja manekenka Ljupka Gojić Mikić nije odoljela popularnoj bob frizuri

Dugi smeđi uvojci i ravni razdjeljak bili su godinama njezin zaštitni znak, takvu je frizuru između ostalog nosila još davnih tinejdžerskih dana, kada je tek počela ulaziti u svijet manekenstva. Ljupka Gojić Mikić odlučila je da će ljeto 2019. biti vrijeme promjena.

Zato se odvažila i u frizerskom salonu zatražila da joj znatno skrate kosu, dodaju volumen i naprave trenutno najpoželjniju - bob frizuru.

Gotovo neprepoznatljiva Ljupka prošla je ispod radara jer je na glavu stavila velike sunčane naočale, ali opis u sklopu fotografije koja je objavljena na društvenim mrežama jednog zagrebačkog salona otkrio je njezin novi look.

Nema sumnje da će ova slatka frizurica lijepoj Ljupki itekako olakšati mjesece koji slijede. Bob frizura olakšava pranje, feniranje i idealna je za žene koje su stalno u pokretu, a ona je definitivno uz novi biznis s kolačima i troje dječice jedna od takvih.

Ljupka Gojić Mikić s kćerkicom Mari Danom na zagrebačkoj špici Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic