LIJEPA USPOMENA

Ljupka Gojić Mikić prisjetila se svojih manekenskih početaka

18.06.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Svoju karijeru počela je graditi vrlo mlada, a već se sa 13 godina pojavila na naslovnici hrvatskog Teen magazina. Danas slovi za jednu od naših najuspješniji manekenki, hvaljena je dizajnerica i poduzetnica, žena kojoj mnogi mogu pozavidjeti zbog životnih uspjeha. Ljupka Gojić Mikić na instagramu se prisjetila svojih početaka, a za tportal je ispričala što je najviše podsjeća na to razdoblje

Ljupka Gojić Mikić na društvenim mrežama je objavila fotografiju s početka svoje manekenske karijere. Riječ je o fotografiji koja je snimljena u Los Angelesu za američki 'Elle', a pored nje je napisala 'Mala ja'. Kad se danas prisjeti tih vremena, prvo što joj padne na pamet su, kaže, sloboda i nesputanost koju je tada imala.

'Sad su tu djeca i druge brojne obaveze. Došla je neka druga, ljepša faza i nisi više toliko neopterećen', ispričala nam je Ljupka.

View this post on Instagram

#monday#malaja #elleusa #LA ☀️💛

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Nakon naslovnice snimljene za domaći časopis Teen, Ljupka je karijeru nastavila u agenciji Midiken koji joj je otvorio vrata za posao u New Yorku, Parizu, Milanu. Postala je najmlađi hrvatski model koji se pojavio na naslovnici nizozemskog izdanja magazina Elle. Njezino lice krasilo je brojne naslovnice svjetskih magazina, radila je za mnoge modne kuće te nosila revije poznatih svjetskih modnih dizajnera.

View this post on Instagram

@joliepetitebyljupkagojic #Hina 💙☀️

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Ljupku danas ne vidimo često u manekenskim vodama. S godinama se posvetila dizajniranju, a pokrenula je i vlastiti brend odjeće Jolie Petite. Ovaj mjesec navršila 37 godina, a od 2006. godine u braku je s nogometašem Mihaelom Mikićem s kojim ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Danu.

  • +10
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar