DARIJO SRNA

Jednom fotografijom bivši kapetan naše reprezentacije otkrio tko mu daje snagu

11.12.2018 u 13:13

Bionic
Reading

U samo sat vremena od objavljivanja fotografije, nekadašnji igrač hrvatske nogometne reprezentacije, dobio je više od 20 tisuća lajkova, a kako i ne bi kada se na njoj nalaze njemu najvažnije osobe u životu - supruga Mirela, kći Kasia i sin Karlo

'Moja obitelj, moja snaga, moja sreća.' Napisao je to pored niza fotografija objavljenim na njegovu Instagram profilu nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, danas igrač talijanskog kluba Cagliari Calcio, Darijo Srna.

Na fotografijama su, dakako, njegovi najdraži. Najvažnije osobe u njegovom životu - supruga Mirela Forić Srna i djeca - kći Kasia i sin Karlo, svi pomno dotjerani poziraju ispred ulaza u zgradu.

I dok je Kasia ozbiljno shvatila poziranje, te s jedva primjetnim osmijehom gleda negdje sa strane, maleni Karlo pokazao je tko je u njihovoj obitelji glavni za zabavu. Osim fotografije na kojoj poziraju njih troje, Darijo Srna objavio je i fotografiju Karla tijekom vožnje do vrtića, ali i Kasije kako pozira uz prozor.

Sam Darijo Srna nikada nije krio da mu obitelj daje snage za sve, a osim obitelji koju je stvorio s Mirelom Forić Srna, naš nogometaš iznimno je vezan i uz majku Milku i brata Igora, baš kao što je bio i uz oca Uzeira Srnu.

TURA PO JADRANU

Odmor iz snova: Mirela Forić Srna uživa s prijateljima na 57-metarskoj jahti

Pogledaj galeriju