LJETO ZA PAMĆENJE

Romantični trenuci samo za njih dvoje: Mireli Forić na ljetovanju se pridružio suprug Darijo Srna

30.07.2018 u 20:35

Bionic
Reading

Nakon što je s prijateljima uživala na luksuznoj jahti Skyfall, Mireli Forić Srni na ljetovanju se pridružio suprug Darijo, nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije

Mirela Forić Srna objavila je na svojem Instagramu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom.

Bračni par koji se vjenčao 2011. nakon pet godina veze, modno su se i uskladili za odlazak na večeru: Mirela u crnoj haljini bez rukava, a Darijo u crno-bijelom.

Magical sunset at our place ❤️ #nofilter

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Njihova je zajednička fotografija odmah zaradila bezbroj komplimenata. 'Najlipši', 'Prekrasni ste', 'Divni'..., Mirelini pratitelji nisu štedjeli na komplimentima na račun poznatog para. 

  • +8
Mirela Forić Srna na luksuznoj jahti Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, Mirela je ovih dana uživala u provodu na luksuznoj jahti Skyfall čija je vrijednost 199 milijuna kuna, a tjedni najam oko 320 tisuća eura.

Skyfall ima ukupnu dužinu od 57 metara i maksimalnu širinu od 10 metara, a ono što je posebnost ovoga broda je veliki vinski podrum s kontroliranim uvjetima.

Moja ♥️

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Zanimljivo je kako se na ovoj luksuznoj jahti početkom prošle godine odmarao i poznati boksač David Haye, a radi se o najvećoj i najbržoj luksuznoj jahti na svijetu koja ima bezbroj nevjerojatnih sadržaja između ostalog sedam kabina, lift, jakuzzi, teretanu... Na jahti je i 13 članova posade.