ZGODNE PRIJATELJICE

Supruge nogometaša se inače baš i ne vole, ali za njih tri to ne vrijedi

02.08.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Lijepe partnerice sportaša Darija Srne, Luke Modrića i Matea Kovačića uživale su skupa u čarima Palmižane na Hvaru, koja je ovoga ljeta jedna od najpopularnijih destinacija poznatih lica s domaće scene. Supruge nogometaša rijetko se druže i među njima postoji dosta zavisti i ogovaranja, no to očito nije slučaj s Mirelom Forić Srna, Izabel Kovačić i Vanjom Modrić

Kako njihovi muškarci zbog mnogobrojnih sportskih obaveza često izbivaju iz domova, neke žene nogometaša većinu vremena provode zajedno. Simpatični trojac Mirela Forić Srna, Izabel Kovačić i Vanja Modrić uživa skupa i u ljetnim mjesecima, a svoju avanturu zabilježile su fotografijom koju je Mirela objavila na Instagramu. 'Kada vidiš ljude koje voliš', napisala je pored fotografije na kojoj pozira zagrljena sa svojim prijateljicama.

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Zgodne 'hrvatske wagsice' za ovo druženje modno su se uskladile. Izabel se odlučila za haljinu upotpunjenu šarenim motivima, Mirela za bijelu tuniku od čipke, a Vanja za bijele hlačice, koje je sparila s Diorovom majicom i torbom s tribal uzorkom. Pozitivni komentari za njihov izgled pljuštali su sa svih strana.

⛱ #holidays

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Vanju Modrić i Mirelu Forić Srnu veže veliko prijateljstvo, koje traje preko deset godina. Vanjino prijateljstvo s Izabel je pak započelo kad se s Mateom Kovačićem, nogometnim reprezentativcem, preselila u Madrid, u kojem Modrićevi žive dug niz godina.

  • +7
Mirela Forić Srna Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović