NIJE IM OSTALA DUŽNA

Jedno je pitanje o trudnoći jako naljutilo slavnu glumicu: Pogledajte kako se Jennifer Garner obračunala s dežurnim kritičarima

11.09.2020 u 13:59

Bionic
Reading

Zbog posljednje objave na društvenim mrežama Jennifer Garner počela su šuškanja o trudnoći, a evo kako se s tim komentarima obračunala iznenađena i ljuta glumica

Nakon što je objavila video na kojem se pojavljuje na obiteljskoj farmi u širokom traper kombinezonu, neki od fanova u komentarima su upitali Jennifer Garner je li trudna. Tako nešto izuzetno je šokiralo poznati glumicu, koja nije dugo čekala na izravan i oštar odgovor.

'Imam 48 godina i troje zdrave djece, i ne nisam trudna niti ikad više namjeravam biti', kratko i jasno odbrusila je Garner.

Zvijezda brojnih holivudskih filmova iz braka s Benom Affleckom ima troje djece.

Bivši supružnici, unatoč razvodu i turbulentnom odnosu kojem je doprinio Benov alkoholizam, ostali su prijatelji te zajedno odgajaju svoje nasljednike.

Zajedno dijele 14-godišnju kćer Violet, 11-godišnju Seraphinu te 8-godišnjeg sina Samuela. U braku su proveli 13 godina, a razveli su se 2014. iako su formalno papire riješili tek 2018.

Nakon razvoda od Afflecka, glumica je kratko pronašla sreću uz Johna Millera ali par je nedavno prekinuo svoju romansu. S druge strane, njezin bivši suprug zaljubljen je do ušiju te mu očito ide u ljubavi. Sretan je s mladom glumicom Anom de Armas.

Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia