SVESTRANA GLUMICA

Jennifer Garner bacila se u vrtlarstvo; pokazala kako napreduju njezini golemi suncokreti u vrtu

13.07.2020 u 15:06

Bionic
Reading

Ambiciozna glumica Jennifer Garner stanku od snimanja i novih poslovnih projekata iskoristila je za razne nove vještine. Osim što se specijalizirala u kuhinji za slastice, sada je pokazala kako je dobra i u vrtlarstvu

U najnovijoj Instagram objavi koja je razveselila milijune američka glumica Jennifer Garner pohvaila se svojim najnovijim uspjehom. Svijetu je pokazala djelić svog vrta u Kaliforniji koji se nalazi u sklopu obiteljske kuće u kojoj živi sa troje djece iz braka s Benom Affleckom.

Brižna mama posljednjih mjeseci posvetila se kućanstvu i brizi oko djece, a poslovne je pothvate stavila po strani budući da su snimanja ionako pomaknuta zbog pandemije.

Stanku od filmova Garner je iskoristila za savladavanje nekih novih vještina, a od kojih kojoj vrtlarstvo očito najbolje leži.

Snimila se pored suncokreta koji su trenutno u cvatu, a koji su divovskih dimenzija. Njezini cvjetovi narasli su preko dva metra, a simpatična glumica između njih se jedva vidjela.

Holivudska glumica na vrlo duhovit način pokazuje svoje anegdote iz doma, kada odrađuje kućanske poslove. Neki joj padaju teže te su joj mrski, dok u drugima vidno uživa.