UVIJEK PRIRODNA

Proslavila 48. rođendan: Pogledajte kako se glumica Jennifer Garner mijenjala kroz godine

18.04.2020 u 18:45

Bionic
Reading

Američka filmska i televizijska glumica Jennifer Garner proslavila je svoj 48. rođendan. Gotovo da nema žanra u kojem se nije okušala, a njezini kolege i prijatelji za suradnje imaju samo riječi hvale. Osim toga ova prirodna ljepotica od svoje se mladosti nije mnogo promijenila; ostala je vjerna neupadljivom modnom izričaju, neutralnom make up-u, a nikada nije čak ni drastično promijenila boju kose

Lijepa brineta 17. travnja proslavila svoj 48. rođendan, a tim povodom odlučili smo se prisjetiti kako se mijenjala kroz godine.

Jennifer Garner rođena je u Houstonu, u Teksasu kao srednja kći učiteljice engleskog jezika i inžinjera kemije. Već u dobi od tri godine pokazala je zanimanje za balet i krenula na tečaj koji je nastavila i kasnije tijekom odrastanja, što joj je donijelo veliki plus u glumačkoj karijeri.

U ranom djetinjstvu pokazivala je interes i za sviranje saksofona, a nakon mature na iznenađenje mnogih upisala je studij kemije na Sveučilištu Denison. Kanije, kad je shvatila da je više privlači gluma, odustala je od studija kemije i pošla na dramski studij koji je završila 1994. godine.

Bila je to jedna od najboljih odluka u njezinu životu, jer filmski su je producenti brzo prepoznali. Jedan od njezinih najpoznatijih filmskih projekata sigurno je filmu ‘Pearl Harbor’ u kojem je igrala uz kolegicu Kate Beckinsale, a na setu je upoznala i budućeg supruga Bena Afflecka.

Za Afflecka se udala 2005. godine te s njim dijele troje djece. Kćer Violet i Serafinu te sina Samuela. Par se razveo 2018. godine, a razišli su se nekoliko godina ranije neformalno. I danas su u dobrim odnosima te zajedno odgajaju svoju djecu.

  • +11
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID USA / Profimedia

Kroz godine se ova filmska ljepotica nije značajno promijenila. Ostala je dosljedna svom prirodnom izričaju. Nikada nije slijepo slijedila trendove i imala ekstremne promjene u izgledu. Ostala je vjerna i svojoj prirodnoj boji kose, a povremeno je mijenjala tek duljine frizure.

Jedna je od rijetkih u svijetu Hollywooda koja je odlučila dostojanstveno stariti, bez odlaska pod nož i zatezanja bora.

  • +10
Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia