PRAVA MAMA

Jedna od najljepših holivudskih glumica zaprepastila izgledom: Evu Mendes 'uljepšale' kćerkice

18.05.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Zgodna Eva Mendes rijetko na društvenim mrežama objavljuje privatne fotografije, ali svoj izraz lica nakon što se prepustila u ruke malih vizažistica morala je pokazati svijetu

'Izgubila sam gotovo sav autoritet koji sam imala', poručila je Eva Mendes ispod fotografije na kojoj pokazuje svoj novi izgled, a za koji su zaslužne njezine kćerkice Esmeralda i Amada.

Njezina 5-godišnja nasljednica u društvu godinu dana mlađe sestrice uzele su šminku u svoje ruke i odlučile uljepšati slavnu mamu.

Međutim, zaigrane djevojčice imale su nešto drugačiju viziju te Evu pretvorile u pravu šarenu maskotu s raznim bojama po cijelom licu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

They’ve won ❤️

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Lijepa glumica porijeklom Kubanka, potom je objavila još jednu fotografiju svog novog make up looka, uz poruku da su njezine kćerkice ipak pobijedile.

Neonsko plavo sjenilo na očima, crne prošarane crte po čelu, nosu i obrazima uz ljubičasti ruž na usnama te još neke šarolike dodatke krasile su i ovoga puta lice 46-godišnje ljepotice koja preslatke djevojčice dijeli s dugogodišnjim partnerom Ryanom Goslingom.