dobro se osjeća

Jedan od najtraženijih srpskih glumaca Miloš Biković prebolio koronu: 'Imao sam lakše simptome'

18.12.2020 u 09:17

Bionic
Reading

Popis poznatih i slavnih osoba koje su oboljele ili preminule uslijed posljedica novog koronavirusa sve je duži, a na njemu ne izostaju ni velika glumačka imena. Miloš Biković za srpske medije je potvrdio da je bio pozitivan na koronu te da nije imao ozbiljne simptome

'Preležao sam koronu prije pet dana i više nisam pozitivan. Imao sam lake simptome', kratko je izjavila zvijezda 'Južnog vetra' Miloš Biković za Telegraf.

  • +4
Miloš Biković Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

'On je uprkos cijeloj situaciji u zemlji i svijetu, itekako imao poslovnih angažmana. Cijela situacija ga je onemogućila da određene projekte završi na vrijeme, međutim, Miloš se dobro osjeća i vjeruje da će uskoro ponovo početi sa snimanjima', navodi izvor za Novosti. Premda je vrlo aktivan na Instagramu, posljednjih tjedana Biković je objavljivao uglavnom fotografije starijeg datuma kako na svom profilu, tako i na storyjima, očigledno trudeći se izbjeći sumnju da se nešto događa u njegovom životu.

Podsjetimo, Miloš Biković uspješno karijeru gradi i izvan granica Srbije, na što je posebno ponosan, a Rusija je postala njegov drugi dom. Prije dva mjeseca boravio je u Hrvatskoj na snimanju filma serije 'Južni Vetar 2' u Kastvu i okolici Rijeke.

'Žao mi je što smo snimali samo jedan dan, nisam ni znao za ovaj grad, obećajem, vratit ću se prvom prilikom jer je predivan. Čini mi se da ova lokacija nije do sada iskorištena koliko bi mogla biti, a vizura je predivna, stoga se nadam dolasku i drugih filmskih ekipa. Nije mogao komentirati sadržaj filma, tek je uspio otkriti da je film istodobno drama, akcija, pa i komedija, poput one u 'Sopranu', rekao je tada za Novi list.