DJECA SU NAJVAŽNIJA

Jedan je događaj uspio okupiti obitelj Ljupke Gojić Mikić, a tamo su nastale i ove divne fotke

26.05.2023 u 09:55

Bionic
Reading

Zbog školske priredbe srednje kćeri Ljupke Gojić Mikić i Mihaela Mikića, Mile Amelie, peteročlana obitelj napokon je oslobodila svoj ionako pretrpani raspored i stigla zajedno u jednu zagrebačku osnovnu školu

Iako su pretrpani obavezama - Ljupka Gojić Mikić oko brenda Jolie Petite, ali i slastičarnice Jolie Petite Patisserie, Mihael Mikić oko NK Maribora gdje je trener - za svoje djevojčice uvijek pronađu dovoljno vremena kako bi bili s njima u trenucima važnima za njih.

Tako je bilo i ovoga puta kada je u osnovnoj školi, koju pohađa srednja kći Mila Amelie, održana školska predstava. Obiteljska idila snimljena je i za uspomenu, a zajedničke fotografije bivša manekenka, danas poduzetnica, objavila je na svom Instagram profilu.

Na prvoj fotografiji Ljupka i Mihael Mikić poziraju sa Janom Siennom, Milom Amelie i Mari Danom, druga fotografija je uhvaćenog trenutka dok razgovaraju, a na trećoj su djevojčice same.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Svojim modnim odabirima i ovoga su puta oduševili sve. Bivši nogometaš odlučio se za tamnu kombinaciju razderanih traperica, običnog T-shirta i tenisica, Ljupka je odabrala široke traperice u ljubičastoj nijansi i bijelu košulju.

večer za pamćenje

Brojni poznati stigli na zanimljivo događanje u srcu Zagreba

Pogledaj galeriju

U trapericama i T-shirtu s jarkorozim tenisicama bila je Jana Sienna, Mila Amelie u trapericama i crvenoj majici, a najslađa je ujedno najmlađa Mari Dana u sivom kombinezonu na srca.

Oduševljenje obitelji Mikić nisu krili ni njihovi prijatelji, ali ni oni koji prate Ljupku Gojić Mikić na Instagramu.