dugogodišnje prijateljstvo

Hamed Bangoura prisjetio se 90-ih i prijateljskih trenutaka s popularnom zagrebačkom ljepoticom s Knežije

18.01.2023 u 10:14

Bionic
Reading

Popularni voditelj agencije Midikenn, sinonima za hrvatsko manekenstvo i modeling, prisjetio se trenutaka u Italiji koje je proveo sredinom 90-ih s Ljupkom Gojić Mikić. Fotografijom na Instagramu pokazao je kako su se provodili u Milanu, a Ljupkin brat otkrio je i što je Ljupka potajno radila u Italiji

Hamed Bangoura rado se prisjeća uspješnih trenutaka koje je ostvario uz svoju agenciju Midikenn koju uspješno vodi već više od 30 godina! Agencija koja je sinonim za hrvatsko manekenstvo i modeling zaslužna je za edukaciju brojnih naših popularnih imena u svijetu mode, a uspješnim suradnjama mnoga su i dogurala do najvećih svjetskih revija. Jedno od najpopularnijih imena koje vežemo uz Midikenn je popularna manekenka Ljupka Gojić Mikić, koja je uz pomoć agencije obitelji Bangoura ostvarila svjetski uspjeh.

Prijateljstvo koje se razvilo između djevojke s Knežije koja je s 12 godina prvi put ušetala u Midikenn i Hameda Bangoure s vremenom je prerasla u prijateljstvo u kojem vlada ljubav kakvu osjećamo prema najbližim članovima obitelji. Bangoura je uz mladu Ljupku tada gradio njezino mjesto u svjetskoj modi, a svoju agenciju plasirao među najuspješnije europske agencije koje rade u području manekenstva i modelinga.

Zajedno su putovali na brojne destinacije na kojima je plavooka manekenka radila, a Hamed Bangoura prisjetio se kako su sredinom 90-ih zajedno radili u Milanu u Hermitage hotelu.

Fotografiju je komentirao i Ljupkin brat koji je otkrio da je popularna manekenka tamo jela pizzu, iako zvuči kao pomalo neobičan obrok ako uzmemo u obzir stereotipe o manekenkama.

Ipak, poznato je da je Ljupka oduvijek uspješno rušila stereotipe pa je i danas vrlo uspješna poslovna žena koja paralelno gradi više biznisa, ali i provodi vrijeme s obitelji. Majka je tri djevojčice, a Hamed je jednom prilikom sebe nazvao 'crnim dedom' njezinih kćeri.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX