USKORO ĆEMO DOZNATI

Je li Serena Williams u prijenosu uživo slučajno otkrila spol djeteta Meghan Markle i princa Harryja?

08.04.2019 u 14:47

Bionic
Reading

Nije tajna da su Serena Williams i Meghan Markle dobre prijateljice još iz vremena kada je vojvotkinja živjela u Americi i bavila se glumom, zbog čega je novinari često ispituju o slavnoj prijateljici, osobito otkad se zna da je trudna, a svi se pitaju, hoće li nakon posljednjeg ispada slavne tenisačice njihovo prijateljstvo doći na kušnju

U posljednjem intervjuu, kojeg je za E! News dala Serena Williams, slavna tenisačica raspričala se o svojoj 'trudnoj prijateljici', no, iako u niti jednom trenutku nije otkrila da misli na Meghan Markle, to se dalo jasno iščitati. Za vrijeme trajanja intervjua, govoreći o bebi svoje prijateljice, pričala je u ženskom rodu.

Serena Williams otkrila spol djeteta Meghan Markle Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Moja trudna prijateljica je rekla 'moje će dijete raditi ovo', a ja sam je samo pogledala i rekla 'ne, ona to neće raditi'', otkrila je Serena Williams, potaknuvši glasine o tomu da Meghan Markle i princ Harry čekaju djevojčicu.

Ipak, u jednom je trenutku spomenula Meghan, nazvavši je svojom prijateljicom te je rekla: 'Ona će sigurno biti sjajna majka.'

  • +9
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Premda Meghan i Harry pomno skrivaju informaciju o djetetovu spolu, navodno je Meghan za boravka u New Yorku prijateljicama rekla da nosi dječaka. Bilo kako bilo, datum porođaja se bliži pa će znatiželjnici morati pričekati još dva do tri tjedna.