VLASTITI DOM

Skupocjeni odmor na selu, pa preseljenje u novi dom: Princ Harry i Meghan Markle počinju živjeti pravu bajku

05.04.2019 u 13:48

Bionic
Reading

Posljednje dvije godine princ Harry i Meghan Markle živjeli su u dvosobnoj kućici na posjedu Kensingtonske palače u Londonu. Tijesan prostor i nedostatak intime naveo ih je na preseljenje u mnogo veću palaču, u Frogmore Cottage u Windsoru koju su preuredili u skladu sa svojim potrebama

Kako je i najavljeno, vojvode od Sussexa preselili su u novi dom. Princ Harry i Meghan Markle nakon višemjesečnog iščekivanja i dugih te skupocjenih radova, došli su u Frogmore Cottage, palaču u blizini dvorca Windsor. Ovaj im je posjed poklonila kraljica Elizabeta na dan vjenčanja.

Do sada je bračni par živio u skučenoj dvosobnoj kućici na posjedu Kensingtonske palače, gdje su se u studenom 2017. i zaručili. Odmah nakon vjenčanja odlučili su da će početi raditi na proširenju obitelji, a u skladu s time razmišljali i gdje bi bilo najbolje skučiti se.

Odabir je pao na imanje udaljeno sat vremena od glavnog grada, u seoskoj idili gdje će budući roditelji imati potpuni mir.

'Mnogo će više uživati u Windsoru. Osjećali su se klaustrofobično u svojoj kućici u Kensingtonskoj palači', rekao je izvor blizak paru koji je upućen u zbivanja unutar kraljevske obitelji. Upućeni tvrde da njihov ostanak u Kensingtonu nikada nije ni bio planiran već je skromna kućica bila samo privremeno boravište.

  • +2
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Promjena životne okoline bit će osvježavajuća za kraljevski par, a izvor blizak palači tvrdi da je to i najzdraviji mogući način za kraljevski bračni par.

'Pretpostavljam da će odlazak iz palače biti pravo olakšanje za oboje. Tamo su bili svuda okruženi njegovom obitelj, osobljem i jednostavno nisu imali ni malo privatnosti. Sada napokon počinju živjeti svoju bajku.'

Osim toga, pažljivi princ Harry pobrinuo se da trudnoj Meghan uljepša posljednje dane pred porod. Odveo ju je na trodnevni odmor u Hampshire u luksuzni istoimeni hotel koji je popularna destinacija među celebrity parovima.

Heckfield Place hotel Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Skorašnji roditelji uživali su u posebnom apartmanu u kojem noćenje stoji 10,000 funti koji između ostalog ima privatnu kuhinju i prostranu blagovaonicu. Par je prema navodima gostiju koji su se u isto vrijeme zatekli u hotelu odmor proveo povučeno. Objedovali su u iznajmljenom apartmanu, nisu odlazili u lokalne restorane već su vrijeme provodili u dugim šetnjama u prirodi.