OTVORILI SLUŽBENI RAČUN

Meghan se vratila na društvene medije: Od danas vojvodu i vojvotkinju od Sussexa možete pratiti na Instagramu

02.04.2019 u 18:53

Bionic
Reading

Meghan Markle se vratila na društvene medije, no ovoga puta zajedno sa suprugom, princem Harryjem. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa otvorili su u utorak službeni račun na Instagramu

'Dobro došli na naš službeni Instagram; radujemo se što ćemo dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne najave i imati priliku ukazati na ključna pitanja. Zahvaljujemo vam na vašoj podršci i želimo dobrodošlicu na @sussexroyal', stoji u prvoj objavi koju su zajedno potpisali, a uz koju su priložili i niz fotografija sa svojih kraljevskih putovanja.

Prvi komentar, dva srca, uputila im je Meghanina stilistica i prijateljica Jessica Mulroney.

U samo dva sata kraljevski je par dobio 180 tisuća likeova i dvostruko više pratitelja, a između ostalih dobrodošlicu im je poželjela i Oprah Winfrey poručivši im da su ovaj trenutak svi čekali.

Prije udaje za Harryja u svibnju prošle godine, pripremajući se za svoj kraljevski život, Meghan je izbrisala sve račune na društvenim medijima.

'Gospođa Markle je zahvalan svima koji su godinama pratili njezine račune na društvenim medijima. Budući da ih nije koristila neko vrijeme, donijela je odluku da ih ugasi', objasnio je tada za People izvor blizak kralljevskoj obitelji.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia