IPAK JOJ JE STALO

Je li ovo pravi razlog zbog kojeg se nakon godina izbivanja princeza Madeleine s obitelji vraća u Švedsku?

09.03.2023 u 17:02

Bionic
Reading

Švedska princeza Madeleine donijela je odluku da se sa suprugom i troje djece, nakon godina provedenih u Americi, vrati u rodnu Švedsku, a razlog nikoga ne bi trebao začuditi

Najava princeze Madeleine da će se s obitelji vratiti u rodnu Švedsku navela je obožavatelje kraljevske obitelji da propitaju tu njezinu odluku i pronađu prave razloge za nju.

Ako je vjerovati dobro upućenom blogeru, princeza Madeleine donijela je tu odluku za dobrobit svoje obitelji, a sve kako ona i njezina djeca ne bi izgubili svoje mjesto u redu za kraljevski tron. Prema njegovim riječima, članovi kraljevske obitelji moraju se školovati u domovini da bi ostali u nasljednoj liniji.

  • +6
Švedska princeza Madeleine Izvor: Profimedia / Autor: Chassery+Klotchkoff / KCS Presse / Profimedia

Upravo zbog toga princeza Madeleine morala je donijeti odluku hoće li se nakon godina provedenih u Americi, u kojoj su djeca i rođena te imaju dvojno državljanstvo, preseliti u Švedsku. Princeza Leonore (9), princ Nicolas (7) i princeza Adrienne (4), koje je dobila u braku s američkim financijašem Christopherom O'Neillom, svoje bi školovanje tako trebali nastaviti u Švedskoj da ne bi bili maknuti s liste.

U Stockholm bi, prema svim najavama, trebali doći već u kolovozu da bi djeca mogla započeti novu školsku godinu u Švedskoj.

40-godišnja princeza Madeleine na Floridi živi od vjenčanja s O'Neillom, održanog 2013. godine, a prema izjavama susjeda, svojim načinom života nimalo ne odskaču od ostalih, ne pokazujući ničime da su članovi kraljevske obitelji.