NOVI ŽIVOT

Što se događa sa švedskom princezom? Madeleine već dugo nije viđena u javnosti, zbog čega je njezin narod itekako zabrinut

22.04.2021 u 12:29

Bionic
Reading

Pojavljivanja švedske princeze Madeleine u javnosti svedena su na minimum, a posljednji puta kada ju je njezin narod mogao vidjeti na nekom događanju bilo je prošle godine. No, sve to ne bi bilo zabrinjavajuće da najmlađa kći kralja Carla Gustafa i kraljice Silvije više nije aktivna ni na društvenim mrežama, kao što je nekada bila

38-godišnja princeza Madeleine posljednju je objavu na društvenim mrežama imala 9. ožujka 2021. povodom trećeg rođendana kćeri Adrienne. Uz fotografiju neodoljive djevojčice, nastalu uz obalu Atlantskog oceana, posljednji se put obratila javnosti na Instagramu, dok je na profilu na Facebooku mjesec prije čestitala 7. rođendan kćerki Leonore. I to je to u ovoj godini.

Ono što je zabrinulo sve je što se nije oglasila ni obiteljskom čestitkom za Uskrs, kako je znala prijašnjih godina, a što bi itekako puni značilo njezinim sunarodnjacima iz Švedske tijekom ove pandemije koronavirusa, zbog čega imaju osjećaj da ih je napustila, osobito što više i ne živi u domovini, već na Floridi.

Isto tako, u prošloj godini Madeleine je odradila tek šest službenih angažmana, u ime kraljevske obitelji, dok je primjerice njezina sestra, buduća švedska kraljica, princeza Victorija, imala čak 115 radnih dana unatoč pandemiji. Njezino izbivanje pokušala je opravdati šefica za odnose s javnošću kraljevske obitelji, Margareta Thorgren, tvrdeći kako je Madeleine bila itekako zaposlena, no nije imala službenih pojavljivanja, koje dodijeljuje sam kralj.

Čini se da će i ovoga puta odgovornost pasti na pandemiju koronavirusa, koja je smanjila angažmane i pojavljivanja u javnosti, kao i činjenica da je sa svojom obitelj, suprugom i troje djece, novi život potražila u Americi.

  • +8
Princeza Madeleine Izvor: Profimedia / Autor: IBL / Shutterstock Editorial / Profimedia