GOLIŠAVO IZDANJE

Severina se na svoj način osvrnula na inauguraciju, uskočila u badić s američkom zastavom pa poručila: 'Šteta Melanije'

20.01.2021 u 18:26

Bionic
Reading

Severina Kojić dosad je nebrojeno puta pokazala da voli komentirati aktualna politička zbivanja pa nije odoljela, a da se ne osvrne na važan dan u američkoj povijesti - inauguraciju predsjednika Joea Bidena. Pjevačica se u svom stilu pozdravila s Trumpovima i izazvala lavinu oduševljenih reakcija

Na izbor novog američkog predsjednika nisu ostali imuni samo Amerikanci, već i cijeli svijet. Mnogi su na društvenim mrežama komentirali odlazak Trumpovih iz Bijele kuće i svečanu inauguraciju predsjednika Joea Bidena.

Odlazak lijepe Slovenke, Melanije Trump, sigurno je pao teško našim susjedima, ali i mnogim Hrvatima, uključujući i Severinu Kojić koja je cijelu situaciju kratko prokomentirala na Instagramu.

'Šteta Melanije', napisala je Splićanka uz fotografiju na kojoj pozira u prikladnom kupaćem kostimu s printom američke zastave.

Tako je, umjesto politike, tema dana postala njena besprijekorna figura o kojoj ne prestaju brujiti društvene mreže. Severinini obožavatelji nisu ostali imuni na njenu istesanu figuru i bujne obline, što su joj i dali do znanja u komentarima.

Mnogi su se složili kako je pjevačica puno ljepša od Melanije. Komplimenti su pljuštali sa svih strana, a posebno se istaknulo nekoliko njih.

'Nema sumnje lijepa ste, ali šteta što kvarite ljepotu tim američkim bojama', napisao je jedan fan.

'A daj zezaš, nemreš tak dobro izgledat', poručio je Sevki jedan obožavatelj.

'Ma kakva Melanija, ona je bila prva dama samo u Washingtonu, a vi ste prva dama na cijelom Balkanu i u Europi', dodao je drugi obožavatelj.

'Vrlo originalan kupaći, shodno današnjem danu', zaključio je jedan pratitelj.

  • +13
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL