mila mu je sve

Javni izljev nježnosti Ashtona Kutchera: 'Ja sam najsretniji čovjek na svijetu'

24.06.2023 u 22:55

Bionic
Reading

Ashton Kutcher i Mila Kunis o svojoj ljubavi i braku rijetko govore u javnosti, a sad je glumac u javnom izljevu nježnosti sebe nazvao 'najsretnijim čovjekom na svijetu'

Slavni glumački par počeo je hodati početkom 2012., 13 godina nakon što su se upoznali u 'Lude 70-e', a u braku su od srpnja 2015. Sad se 45-godišnji Ashton Kutcher oglasio na Instagramu kako bi odao počast supruzi Mili Kunis s kojom je u braku gotovo osam godina.

'Ja sam najsretniji čovjek na svijetu', napisao je glumac svoju objavu uz #zahvalnost. Fotografija prikazuje 39-godišnju Kunis, 39, kako stoji ispred oceana s planinskim lancem u pozadini. Raširila je ruke i ispružila se prema nebu s dugom iza sebe.

Upoznali su se tijekom snimanja hit serije 'Lude 70-e', a 13 godina kasnije počeli su izlaziti. U listopadu 2014. dobili su kćer Wyatt, a vjenčali u srpnju 2015. i godinu dana kasnije dobili sina Dimitrija. Svojedobno je Kutcher izjavio da se slava i priznanja ne mogu usporediti s njegovom obitelji: 'Za mene je uloga broj 1 koju ću ikada igrati biti otac. To mi je najvažnija uloga u životu'.

U epizodi showa 'Our Future Selves' otktio je kako mu je country pjevač Kenny Chesney pomogao u počecima veza s današnjom suprugom.

u dobrom raspoloženju

Mila Kunis i Ashton Kutcher: Rijetko zajedničko pojavljivanje samozatajnog bračnog para

Pogledaj galeriju

'Prvi put kada sam rekao svojoj supruzi da je volim bilo je dok sam slušao pjesmu 'You and Tequila. Pojavio sam se pijan u njezinoj kući, u 2 sata ujutro, i počeo urlati: 'Poludio sam zbog tebe i tekile'. Onda sam joj rekao da je volim, a ona mi je uzvratila da to ne govorim ako to ne mislim: 'Hoćeš li me voljeti i ujutro kada se probudiš s glavoboljom'. Probudio sam se idućeg dana i rekao da je i dalje volim', otkrio je Kutcher.

Na samom početku 2012. počela je njihova romansa, koja je u početku bila vrlo ležerna i neobavezna. 'Mislili smo kao, samo se družimo. Idemo se zabaviti. Oboje smo samci. Oboje vjerujemo jedno drugome, sve je super', rekla je Kunis u jednom intervjuu i otkrila kako je njihova romansa zapravo bila nalik filmovima koje su oboje u to vrijeme snimali.