'VELOLUŠKI SLAVUJ'

Jasna Zlokić oduševila Zadrane velikim koncertom

08.03.2020 u 08:33

Bionic
Reading

Diva dalmatinske pop glazbe uveličala je svojim dolaskom Zadrane u subotu navečer. Jasna Zlokić oduševila je publiku nastupom u klubu Arsenal

Stotine tisuća prodanih ploča i držanje vrhunske kvalitete do današnjeg vremena dokaz su bezvremenske popularnosti Jasne Zlokić.

Zbog toga ne čudi da je publika došla u velikom broju na subotnji koncert glazbene dive u Zadru. Večer u klubu Arsenal u centru Zadra bila je rezervirana za romantične pjesme i bezvremenske hitove poput: ‘Skitnica’, ‘Ja sam ti jedini drug’, ‘Ne znam koji vjetar puše’ i mnoge druge.

  • +14
Zadar: Koncert Jasne Zlokić u Arsenalu Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

'Veloluški slavuj' kako Jasnu Zlokić nazivaju mediji, držala je svoje obožavatelje na nogama do dugo u noć, a oni su zajedno s njom pjevali u glas sve njezine bezvremenske hitove.

'Ponekad se našalim da će jednog dana neka od njih na bini biti skroz bez robe, da će doći skroz gola. I svima će to biti skroz normalno, i svi će o tome pričati i pisati. To je trend kojem ja ne pripadam', rekla je nedavno za Slobodnu Dalmaciju, a to je dokazala i najnovijim stajlingom na sceni. Zlokić je odjenula svečanu crnu haljinu i svjetlucavi crni sako koji je podigao kombinaciju.