LEGENDARNA PJEVAČICA

Jasna Zlokić oplela po sceni: 'Ne pripadam trendu golotinje'

29.05.2019 u 18:34

Bionic
Reading

Mlade generacije poznaju pamte je po bezvremenskom hitu Rajka Dujmića 'Skitnica', koja se i danas pjevuši baš kao i 1984. kada je izašla. I danas Jasna Zlokić s jednakom ljubavi i entuzijazmom, neumorno pjeva, održava koncerte, a uskoro će nastupiti na splitskom Poljudu, na humanitarnom koncertu 'To je moja zemlja'

'Veloluški slavuj' kako Jasnu Zlokić nazivaju mediji ne miruje kad je riječ o glazbenoj karijeri. Otkrila je kako je vrijeme za njezin novi album, ali je muči što je teško doći do dobre pjesme.

'Sve se mijenja, sve je drukčije. I klima, i maestrali koji nisu ka' prije. I ljudi. I glazba. I pjevačice koje su sve više gole. Ponekad se našalim da će jednog dana neka od njih na bini biti skroz bez robe, da će doći skroz gola. I svima će to biti skroz normalno, i svi će o tome pričati i pisati. To je trend kojem ja ne pripadam. Meni je zato toliko drago kada vidim da ipak ima prostora, mjesta, emocija, dobrih odnosa s mladom publikom, i temperamentnih koncerata koje stvaramo i mi stariji. A u njima uživaju i mladi', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju.

Pjevačici se prije dvije godine ispunila najveća želja te je prvi put postala baka.

'To je nešto što se jednostavno ne može opisati. Možda sam takav čovjek koji to preemotivno doživljava, ali ništa mi nije toliko vrijedno i za mene ne postoji ljepša emocija. Svoju Marie volim više od sebe', izjavila je tada Jasna Zlokić za tportal.

  • +2
Jasna Zlokić Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL