U NEDJELJNOM SHOWU

Jasna Zlokić pokazala svog zgodnog sina

15.03.2017 u 09:40

Bionic
Reading

Temperamentna Velolučanka Jasna Zlokić uvijek je rado spominjala svog sina Igora, ali ga dosad nismo imali priliku vidjeti. To se promijenilo za gostovanja u novoj mozaičko-zabavnoj HRT-ovoj emisiji #volimnedjelju jer je njezin jedinac popustio te nastupio kao mamina glazbena pratnja

Poznata glazbena diva koja ove godine ulazi u 35. godinu svoje glazbene karijere uvijek je uspješno spajala poslovni i privatni dio života. U skladnom je braku sa suprugom Borisom s kojim ima sina Igora. S njim se proteklog vikenda Jasna Zlokić pojavila u emisiji #volimnedjelju.

Da je sin Igor pokupio njezine glazbene gene, pokazao je odsviravši na klaviru kao pratnja njezinu skladbu 'Ja sam ti jedini drug'.

Sa svojim jedincem pjevačica ima odličan odnos.

'Rodila sam mlada, s 22 godine, tako da smo nas dvoje kao prijatelji. Nekako smo zajedno odrastali, skupa se igrali, a sada i poslovno surađujemo', izjavila je ranije za Super Milu.

Sin joj je ispunio najveću životnu želju te joj je prije nekoliko mjeseci podario unučicu Marie, za koju je za tportal nedavno izjavila da je voli više od sebe.