ISPUNILA JOJ SE ŽELJA

Jasna Zlokić iskreno o svojoj najljepšoj životnoj ulozi

16.02.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda, Jasna Zlokić proživljava najljepše životne trenutke. Pjevačici se ispunila najveća želja te je u šezdesetoj godini prvi put postala baka. Njezin sin Igor postao je roditelj prije pet mjeseci, a poznata Velolučanka je za tportal podijelila svoje emocije o prvim mjesecima provedenim s unučicom

'Najljepši osjećaj koji se može doživjeti je taj kad postaneš baka. To je nešto što se jednostavno ne može opisati. Možda sam takav čovjek koji to preemotivno doživljava, ali ništa mi nije toliko vrijedno i za mene ne postoji ljepša emocija. Svoju Marie volim više od sebe', ispričala nam je presretna pjevačica Jasna Zlokić.

Često je u svojim intervjuima isticala kako joj je najveća želja da sin Igor postane roditelj i da postane baka. Djevojčicu je nakon rođenja vidjela već nekoliko dana nakon što se rodila, a osjećaj kad ju je prvi put ugledala i primila u ruke je, za nju kaže, preuzvišen.

'Ispast će da sad preuveličavam, ali to je radost koja ti pomuti razum. Veliki sam emotivac, uvijek držim do srca i onoga što duša proizvodi. Sve boli prođu kad ugledaš tu ljepotu', puna je dojmova. Malenu Marie viđa svaki dan. 'Sin i nevjesta su je nazvali Marie i to joj ime baš pristaje. Žive blizu pa nema dana da suprug Boris i ja ne odemo do njih i budemo s malenom. Djevojčica je super beba i već vidim da će biti svoja što mi je jako drago', kaže Jasna.