podrška S TRIBINA

Janica Kostelić u ležernom izdanju bodrila nogometaše

18.08.2017 u 10:08

Bionic
Reading

Na prvoj utakmici pretkola Europske lige između Osijeka i Austrije iz Beča, održanoj u četvrtak, pojavila su se brojna poznata imena iz hrvatskog sportskog života. Među njima svakako se istaknula i naša državna tajnica za sport Janica Kostelić, no ovoga puta nije donijela sreću osječkim nogometašima

Utakmicu u Gradskom vrtu između Osijeka i Austrije iz Beča nisu propustila brojna poznata lica iz svijeta sporta, pa se tako na tribinama našla i naša istaknuta bivša skijašica, danas državna tajnica za sport Janica Kostelić.

Za tu je prigodu izabrala dugu traper suknju s cvjetnim uzorkom i casual žutu majicu, a kosu podignula u visoku punđu.

Poznati na utakmici u Osijeku Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Iako uglavnom na utakmicama na koje dolazi Janica našim sportašima donosi sreću, kao što je bio slučaj s vaterpolistima koji su nedavno u Budimpešti postali svjetski prvaci, ovoga puta to nije bio slučaj. Osječani su od Austrije izgubili rezultatom 2:1.

Uz Janicu, utakmicu su pratili Davor Šuker te predsjednik hokejaškog kluba Medveščak Damir Gojanović, dok se na licu Ivana Meštrovića, predsjednika NK Osijek, moglo vidjeti veliko razočaranje nakon poraza od Austrijanaca.

  • +10
Modna evolucija Janice Kostelić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld/ Admir Buljubašić Cropix/

Iako je prije nekoliko mjeseci doživjela vrlo neugodno iskustvo i huliganski napad na Braču te se njezino ime često zna čuti u ružnim uzvicima nogometnih navijača s tribina, izgleda kako se Janicu Kostelić ne može tek tako prestrašiti i poljuljati njezinu veliku ljubav prema hrvatskom sportu.