SPORTAŠICA U TRENDU

Ni Janica Kostelić nije odoljela najpoželjnijim cipelama

28.04.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Lijepe su cipele modna slabost mnogih žena, a ni Janica Kostelić nije odoljela omiljenom Valentinovu modelu Rockstud

Janica Kostelić u Zagrebu je otvorila izložbu tulipana u povodu nacionalnog dana Kraljevine Nizozemske, a jedna sorta tog posebnog cvijeta od sada nosi i njeno ime. Državna tajnica za sport izložbu je otvorila u prigodnom stajlingu te je nosila trendi hlače s cvjetnim uzorkom, ali i cipele koje već godinama spadaju među najprodavanije modele na svijetu.

Prve cipele Rockstud na tržištu su se pojavile 2010. i svi su modeli prepoznatljivi zbog metalnih zakovica kojima su ukrašene. Čini se da je baš taj pomaknuti detalj na elegantnim cipelama zaslužan za njihov veliki uspjeh jer su rasprodane iz sezone u sezonu.

Janica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Nose ih mnogobrojne slavne glumice, dame s kraljevskih dvora, ali i poznate Hrvatice. Janica Kostelić u svoju je kolekciju uvrstila dva modela rockstudica. Odabrala je klasične štikle u crnoj i krem boji te ih do sada nosila nekoliko puta i dokazala da bez obzira na rokerski detalj sa zakovicama ove cipele imaju bezvremenski look.

Mogu se nositi na fine haljine, ali i ležernije outfite kakav je naša najuspješnija sportašica nosila na otvaranju. Prosječna cijena cipela Rockstud iznosi oko 6.000 kuna za štikle i oko 5.700 kuna za ravne cipele, a već sad ih smatraju jednim od najpopularnijih modela cipela u povijesti.