zabava na društevnoj mreži

Jadranka Kosor pričala o fotografijama iz prošlosti koje objavljuje i jelima kakva spravlja, a otkrila je i kakav poklon joj je poslao jedan od Twitteraša

24.02.2021 u 20:10

Bionic
Reading

Bivša bivša čelnica HDZ-a i predsjednica Vlade aktivna je Twitterašica koja svoje pratitelje već dulje vrijeme zabavlja duhovitim komentarima te fotografijama hrane, a odnedavno nostalgično dijeli stare prizore u kojima se može vidjeti i kako se nekad plesalo, pralo rublje i kako je izgledao njezin dolazak iz provincije. Otkrila je da je veseli virtualno društvo te kakav je poklon dobila od jednog pratitelja na Twitteru

Nakon odlaska iz politike Jadranka Kosor svoju relaksaciju među ostalim je pronašla i u društvenim mrežama. Piše o svojim stavovima, onome što je veseli a njezine fanove, čini se, uvijek najviše razvesele fotografije iz nekadašnjih vremena.

'Spremam kuću, radim neku reviziju pronalazim puno starih fotografija na koje sam već zaboravila i onda nešto od toga stavim na Twitter i onda to izazove pozornost. U ovim strašnim vremenima od zagrebačkog do petrinjskog potresa kad su uslijedili oni manji potresi i kad je uslijedilo vrijeme zebnje, strepnje i neizvjesnosti, uvijek bih upravo na Twitteru saznala je li se dogodio ili nije dogodio potres. I ondje se stvorilo neko virtualno društvo. Moram reći da sam neke od Twitteraša u međuvremenu upoznala na njihovu inicijativu', otkrila je Jadranka Kosor za IN Magazin Nove TV. To su jako zgodni susreti', naglasila je.

  • +5
Jadranka Kosor Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

'U kolovozu je bila promocija moje knjige na kojoj je bilo nekoliko mojih vjernih Twitteraša koji su došli s cvijećem. U proljeće kad je počela ova korona kriza kad smo se odjednom svi zatvorili u jednom trenutku bila je nestašica maski, a jedan od najljepših trenutaka je bio kad mi je pozvonio poštar i donio nekoliko maski koje mi je poslao jedan Twitteraš. Ja sam se požalila da nema maski i on mi je to poslao', otkrila je bivša premijerka.

Jadranka Kosor nerijetko pokazuje kakva jela spravlja, a pobornica je domaće, nepretenciozne hrane.

'To je hrana kakvu je kuhala moja baka. Mi smo bili dosta siromašni i onda je ona svaki dan kuhala ali su to bila jela gdje nije bilo mesa. Na Twitteru nakon tih prvih objava hrane bilo je pozitivnih i negativnih komentara. Javljali su se čak ozbiljni nutricionisti koji su kritizirali da je tu previše ugljikohidrata, da je previše pečenoga, a ja puno hrane koju radim zapečem u pečnici', kazala je. Ispričala je da je u trenutku kad se dogodio petrinjski potres spremala ručak kojeg je nakon njega nastavila raditi. U kuhanju pronalazi neku mentalnu vježbu, to je jedna vrsta njezinog ispušnog ventila.