nježna posveta

Jadranka Ivaniš Yaya obilježila veliki dan: Čestitke i komplimenti pljušte sa svih stana

02.12.2023 u 18:40

Bionic
Reading

Akademska slikarica, dizajnerica nakita i glazbenica nema običaj otkrivati mnogo o svom privatnom životu, ali ovaj put je za to imala poseban razlog

Pjevačica Jinxa Jadranka Ivaniš Yaya i Dubravko Ivaniš Ripper jedan su od poznatijih domaćih glazbenih parova. Na vječnost su se zakleli 2001. nakon godinu dana veze, a zajedno imaju kćer Luciju koja je ovih dana proslavila rođendan.

'Prije točno 20 godina ti i ja mala smo provele svoju najluđu noć u životu', poručila je pored fotografije na kojoj pozira sa svojom kćeri jedinicom. 'Čestitke na uspjehu, tada i tijekom tih 20. Sretno i hrabro i dalje'. 'Koji anđeo, koji komad' 'Isuse kam to odleti? Već 20? Sretan od srca za obje partijanerice' 'Sorry, vas gospođo Ivaniš nisam ni skužila pored gospođice. Prekrasna je!', samo su neki od oduševljenih komentara Yayinih prijatelja i pratitelja.

Yaya i frontmen grupe Pips, Chips i Videoclips svoju su ljubav prema glazbi prenijeli i na Luciju. Uz to što pjeva kao prateći vokal u očevu bendu, plavokosa ljepotica priprema se za Glazbenu akademiju u Nizozemskoj, gdje će studirati klavir.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Ona radi najviše od nas. Puno uči. Navečer se okupljamo doma kao u gnijezdu. Ali može mi sve reći, to je najvažnije. Premda kaže da me se boje neke njene prijateljice! Valjda zbog garda... Kad svakom djetetu pristupiš kao karakteru, osobi, jer to su osobe 21. stoljeća, čuda se mogu napraviti. Lucija je Strijelac, veseljak, ali i vrijedna jako, ponosna sam', ranije je otkrila Yaya o svojoj mezimici za Jutarnji list.

  • +4
Jadranka Ivaniš Yaya Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX