krv nije voda

Već nastupa s tatom: Kći Jadranke i Dubravka Ivaniša će nastaviti stopama roditelja

10.11.2023 u 11:01

Bionic
Reading

'Glazba nije profesija, već način života', riječi su koje često izgovaraju brojni izvođači, pa nerijetko svjedočimo da djeca glazbenika izaberu istu profesiju kao i njihovi roditelji. Jedan od primjera je i obitelji Ivaniš

Grupa Pips chips & videoclips ovog tjedna 'zabilježila' je uspješne nastupe u zagrebačkom klubu Sax. Frontmenu Dubravku Ivanišu na pozornici su se pridružile supruga Jadranka Ivaniš i njihova 19-godišnja kći Lucija.

'Sve ovo radim na svoju inicijativu, zabavno mi je to, mogu se igrati u tom području. Čast mi je naravno. Iskreno, svaki put kad budem, kao da me nema na stageu, imam totalni blackout, ne znam koji je osjećaj', ispričala je Lucija za IN Magazin. Trenutačno se priprema za Glazbenu akademiju u Nizozemskoj gdje će studirati klavir, a odradila je više nastupa s tatom.

Ranije je izjavila da su roditelji imali 'dosta veliki utjecaj' na nju budući da je cijeli život s njima po koncertima, studijima. Nerijetko smo je znali vidjeti s mamom ili tatom na raznim javnim događanjima. Jedan od takvih bio je koncert švedske grupe The Cardigans u zagrebačkoj Laubi.

  • +3
Jadranka Ivaniš Yaya Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL