STOPAMA roditelja

Jadranka Ivaniš Yaya pokazala u kakvu je ljepoticu izrasla njezina kći

12.10.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih pjevačica s domaće scene i akademska slikarica prije koji dan predstavila je novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni, a koji je spojio nju i Sašu Antića iz grupe TBF. U klubu Tvornica promovirali su svoj album, a ondje je došla podržati mamu i Lucija Ivaniš

Jadranka Ivaniš Yaya i Dubravko Ivaniš, frontmen grupe Pips, Chips & Videoclips, vjenčali su se 2001., a njihov bračni staž dokaz je da su sjajan spoj. Kao plod njihove ljubavi, rodila se kći, na koju su prenijeli svoju ljubav prema glazbi.

Naime, Lucija Ivaniš s mamom pjeva prateće vokale svom ocu u njegovom bendu, a ovog proljeća se pisalo da se priprema za Glazbenu akademiju u Nizozemskoj, gdje će studirati klavir. Plavokosa ljepotica došla je s Yayom na promociju albuma, a njihove fotografije osvanule su na Yayinom Instagramu.

Glazbenica je ranije progovorila o svom odnosu s Lucijom. 'Može mi sve reći, to je najvažnije. Premda kaže da me se boje neke njene prijateljice! Valjda zbog garda... Kad svakom djetetu pristupiš kao karakteru, osobi, jer to su osobe 21. stoljeća, čuda se mogu napraviti. Lucija je Strijelac, veseljak, ali i vrijedna jako, ponosna sam', rekla je za Jutarnji list.

  • +3
Jadranka Ivaniš Yaya Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL