SNIMKA POSTALA VIRALNI HIT

Jacques postao tražena roba u Izraelu: 'Samo sam pjesmom popunjavao program'

14.05.2019 u 20:01

Bionic
Reading

Prilikom druženja koje su za našu delegaciju u Izraelu organizirali Veleposlanstvo RH u Tel Avivu i Hrvatska Turistička Zajednica, pjevač Jacques Houdek otpjevao je biblijsku pjesmu 'Katonti', a snimka njegove izvedbe postala je glavna vijest u Izraelu

Kako na svojoj Facebook stranici navodi Houdek, autor pjesme 'The Dream' s kojom će nas u četvrtak na drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga predstavljati Roko Blažević, pjesmu je izveo kako bi upotpunili program, a u čast domaćinima otpjevao ju je na hebrejskom jeziku.

Houdek ni sam ne može vjerovati da je snimka te izvedbe postala toliki hit u Izraelu, tim više što je nastupio kao dodatak programu.

'Nastupio sam kao predizvođač da 'popunimo' program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega te ostatak delegacije. Ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s 'My friend' iz 2017. (Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar), i eto - otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko 'Katonti my friend singera', napisao je na svojoj Facebook stranici Jacques.

Iskusnoga Jacquesa ova je situacija iznenadila, jer mu se takve stvari inače ne događaju, a iako zahvalan na pozornosti koju je dobio, kaže da bi želio da je sav fokus sad na Roku i pjesmi 'The Dream'.

Roko - The Dream - First Rehearsal - Eurovision 2019 Izvor: Društvene mreže / Autor: Eurosong

'Iskoristiti ćemo to, na način da dodatno i maksimalno ispromoviramo Roka i našu pjesmu 'The dream', pa možda zaista od dragih domaćina ovdje u Izraelu dobijemo neke ozbiljnije bodove? Daj nam Bože! Čudni su putevi Gospodnji... Hvala Mu!', kaže zatečeni Jacques.

  • +3
Roko Blažević Izvor: Promo fotografije / Autor: Thomas Hanses