FASHION GURU

Ne bi bilo loše da mentor malo poduči Roka osmijehu i stajlingu, ali kad promislim - bolje da se Jacques suzdrži od dijeljenja modnih savjeta

  • 08.04.2019 u 12:58

  • Bionic
    Reading

    Hrvatski predstavnik na Eurosongu Roko Blažević pojavio se na koncertu Marije Šerifović, a Fashion Guru ovoga puta zamijetio je njegov predvidljiv stajling, ali i izostanak osmijeha

    Na koncertu eurovizijske pobjednice Marije Šerifović skupila se nekolicina poznatih, a među njima i naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, mlađahni Roko.

    To ne bi bilo ništa čudno da Roko opet nije došao cijeli u bijelom, a tako odjeven pobijedio je na ovogodišnjoj Dori. Čak ni to ne bi bilo čudno da je naučio da se za potrebe fotografiranja potrebno koji put i nasmijati, da ti se vide i zubići - sve je to normalno, svi ih imamo.

    To najbolje zna njegov mentor Jacques, koji pokazuje svoje zubiće na svakoj fotki. Tako da ne bi bilo loše da ga mentor malo poduči osmijehu i stajlingu. Ustvari, sada sam vidio da sam krivo napisao, Jacques nikoga ne može podučiti stajlingu. Pjevanju - da, to je već moguće.

    Sva sreća da na ovoj bijeloj majici nije neki križ na lancu, jer bih onda pomislio da može pjevati jedino u vašingtonskom crkvenom zboru.

    RASPRODANA CIBONA

    Koncert za pamćenje: Pjesmama Marije Šerifović nisu odoljeli ni brojni poznati

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.