uvijek britak

Jacques Houdek o Dori: 'Ponekad upravo kad ne kažemo ništa - rekli smo sve'

14.02.2023 u 13:01

Bionic
Reading

Jedan od naših ponajboljih vokalista zadnji je izborio Hrvatskoj finale Eurosonga. Mnoge stoga zanima kakvo je njegovo mišljenje o ovogodišnjoj pobjedi na Dori i Letu 3

'Dakle, doslovno ste me zatrpali upitima da komentiram Doru, kao i mediji, kako domaći, tako i iz regije, ne date mi mira nikako, našalio se Jacques Houdek u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu i nastavio: 'No, ponekad upravo kad ne kažemo ništa - rekli smo sve. Da, da... Čak i meni se to može dogoditi, da zauzdam svoju jezičinu!'

Pjevač koji je obznanio da je trenutno u Italiji, objavio je preslatki video svog kumčeta, plavokose djevojčice Lune koja na pitanje roditelja, koga više voli - kuma Jacquesa ili Let 3, kaže: 'Tuma'.

  • +4
Jacques Houdek Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Srce malo, obožava brojalice i ove, u najmanju ruku, čudnovate stričeke na traktorima. Čini mi se, da će se svidjeti i Esc fanovima', poručio je Jacques i otkrio: 'Naravno da sam gledao Doru. Komentirao s Marijom Šerifović sve... No, to će ostati striktno među nama, jel tako Maro?', upitao je srpsku pjevačicu.

Podsjetimo, pjevač je nakon šest pokušaja ostvario svoju želju te je na 62. izdanju Eurosonga 2017. godine predstavljao Hrvatsku s pjesmom 'My Friend'. Prvi nastup na Dori je imao 2002. godine s pjesmom 'Čarolija'. Sljedeći pokušaj u osvajanju Dore je bio već sljedeće godine s pjesmom 'Na krilima ljubavi'. 2004. se vratio na Doru s pjesmom 'Nema razloga'. Pjesma 'Nepobjediva' bila je njegov adut za Doru 2005. godine, 2006. godine je s pjesmom 'Umrijeti s osmijehom', a 2011. je okušao sreću s pjesmom 'Molitva'.

Izvor: Društvene mreže