'Out of tune'

Jacques Houdek oštro komentirao nastup Albine Grčić na Dori: Pjeva na playback? Možda i bolje za nas...

20.02.2022 u 14:24

Bionic
Reading

Pjevač Jacques Houdek (40) komentirao je na Facebooku sinoćnju Doru. Dok smo čekali rezultate glasanja, napisao je status u kojemu je izdvojio svoje favorite za pobjedu. Također je komentirao i nastup Albine Grčić (23), koja je nastupom otvorila natjecanje, da bi za vrijeme glasanja s Frankom Batelić (29) otpjevala i neke od najvećih hrvatskih hitova s Eurovizije

Pjevač je u statusu prvo čestitao svim sudionicima Dore i poredao je svoje favorite. Na prvo mjesto stavio je mladog Marka Bošnjaka (18), na drugo pobjednicu Miu Dimšić (29), a na treće Tinu Vukov (33).

- To su ujedno (ne nužno tim redoslijedom) i sveukupno gledano najuspjeliji nastupi i najbolje pjesme. Kaj vi mislite, dragi moji? - napisao je Houdek na Facebooku dok smo čekali rezultate.

Zatim se dotakao i nastupa Albine Grčić, naše predstavnice s prošlogodišnjeg Eurosonga koja je nastupom otvorila Doru 2022., a za vrijeme glasanja nastupala je i s Frankom Batelić, izvodeći najveće hrvatske hitove s Eurosonga.

  • +4
Jacques Houdek Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

"SHOWPROGRAM NA PLAYBACK? Hm. U najmanju ruku - neobično. No, možda i bolje za nas, sudeći po 'vokalnoj izvedbi' na samom otvaranju ove večeri. Out of tune," napisao je Houdek.

Izvor: Društvene mreže

Kada smo saznali da je na Dori pobijedila Mia Dimšić, pjevač se opet oglasio statusom.

"Ok, nisam tako puno fulao!" napisao je, čestitavši Dimšić na pobijedi. Još jednom se osvrnuo i na nastup Tine Vukov koji mu se svidio no koji, kako je napisao, žiri i publika nisu prepoznali.

Izvor: Društvene mreže