ovo nitko nije očekivao

Slavna Hurem ima novi imidž: Šokirala je fanove neobičnom bojom kose

17.03.2021 u 20:03

Bionic
Reading

Od kad je Meryem Uzerli stekla svjetsku popularnost zahvaljujući ulozi Sultanije Hurem, u hit seriji 'Sulejman Veličanstveni', neprestano izaziva pažnju javnosti. Oni koji je prate na Instagramu znaju da lijepa Turkinja voli eksperimentirati s različitim odjevnim kombinacijama, a poznata je i po tome što nerijetko obožavatelje iznenadi novom frizurom

Naime, zvijezda turske glumačke scene ovoga puta je svoju kosu ofarbala u ljubičasto. Premda su se mnogi šokirali fotografijama, većinom su složni da joj i ta frizura odlično pristaje. Meryem Uzerli neko vrijeme je eksperimentirala i s plavom bojom, pa je napravila drastični rez i obojala u smeđu i drastično je skratila. Inače, njezina prirodna kosa svijetlo kestenjasta.

Podsjetimo, glumicu tursko-njemačkih korijena nedavno postala majka druge djevojčice Lily Koi. Pored malene bebice, glumica ima još jednu kćerku Laru Jemine, koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom.

  • +4
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: WAEL HAMZEH

Nakon prekida s Turčinom, sreću sa svojom mezimicom potražila je u Berlinu gdje boravi posljednjih nekoliko godina i gdje je, u konačnici, upoznala i novog partnera čiji identitet vješto skriva od javnosti i medija. Priznala je da je u vezi i da je trenutačno 'jako sretna i blagoslovljena'.