Alexandre Grimaldi

Izvanbračni sin princa Alberta otkrio u kakvim je odnosima s ocem

18.08.2023 u 06:03

Bionic
Reading

Život princa Alberta oduvijek je bio turbulentniji no što bi se očekivalo od života člana kraljevske obitelji, a njegove izvanbračne afere često su interesirale javnost. U odnosu sa stjuardesom dobio je sina, a Alexandre je nedavno otkrio u kakvom je odnosu s ocem

19-godišnji sin princa Alberta ne voli javne nastupe, za razliku od njegovog oca koji je čitav život okružen novinarima i fotografima. Alexandrovi nastupi nisu česti pa se o njemu ne zna puno, no nedavno je s majkom odlučio progovoriti o odrastanju te otkriti u kakvim je odnosima s popularnim ocem.

Iako je javnost pretpostavljala da princ nije bio uključen u odrastanje svog izvanbračnog sina, mladi je Alexandre otkrio da je stvarnost posve drugačija te da je otac vrlo brižan.

'Otac mi je jednako u srcu kao i majka. Oboje su brižni roditelji, baš sam sretan', rekao je 19-godišnjak koji će uskoro napuniti 20 godina.

Princ Albert i Alexandre uočeni su početkom srpnja u otmjenom jahtaškom klubu u Monaku, fotografirali su se s Erlingom Haalandom i biznismenom Umarom Kamanijem, a društvo im je pravio i modni dizajner Tommy Hilfiger.

U intervjuu je Alexandre otkrio i zašto nosi očevo prezime, a ne prezime svoje majke Nicole Coste. Ispričao je da je njemu posve logično nositi očevo prezime jer ga je otac priznao četiri mjeseca nakon rođenja, bez ikakve prisile, a priznao je i da ga smeta titula 'izvanbračnog sina'.

ALBERTOV NASLJEDNIK

Jednoga dana vladat će Monakom, no trenutno princ Jacques i nije oduševljen svojim obavezama

Pogledaj galeriju