kao iz snova

Izrekli su 'da' na bajkovitoj lokaciji: Zakleti holivudski neženja uplovio u bračnu luku

26.06.2023 u 13:31

  • +6

Jon Hamm i Anna Osceola

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Filmska ljubavna priča glumačkog para Jona Hamm i Anne Osceola dobila je svoj pravi sretni filmski završetak. Nakon što su se upoznali na setu serije 'Mad Men', zaručili su se u veljači ove godine, a sada su se zavjetovali na vječnu ljubav na prekrasnoj lokaciji u Kaliforniji

Glavni zavodnik kultne serije 'Momci s Madisona' Don Draper možda nije bio onaj lik za odnose 'na duge staze', no glumca Jona Hamma jedna je kolegica iz serije posve očarala. Par se upoznao 2015. dok su bili na snimanju serije, a Anna Osceola je imala malu ulogu u finalu serije. Romantično su povezani tak 2020. godine, a tri godine kasnije konačno su i u braku.

52-godišnji glumac i 35-godišnja glumica nisu se često izjašnjavali o svom odnosu, a vjenčanje su odlučili napraviti na vrlo posebnom mjestu. Na istoj lokaciji gdje je snimljena zadnja epizoda serije, točnije u Anderson Canyonu u Big Suru par je izmijenio bračne zavjete.

Za prvi su ples odabrali pjesmu iz filma o Jamesu Bondu iz 1967. 'You Only Live Twice'.

Mladenka je blistala u satenskoj vjenčanici. Iako isprva vjenčanica djeluje vrlo klasično, dozu seksipila vjenčanoj haljini daje dublji izrez i prorez u donjem dijelu koji otkriva noge.

TMZ je prvi izvijestio da su se mladenci vjenčali u subotu, a svjedoci su bili neki od njihovih prijatelja, uključujući Billyja Crudupa, Paula Rudda i Tinu Fey.

Baš kao i lik kojeg glumi, markantni glumac teško je birao život uz samo jednu ženu pa se još nikada do sad nije upuštao u brak. Ipak, ranije je objasnio da je u ovoj vezi miran te da se osjeća ugodno brinuti o nekom drugom i biti zbrinut.

Španjolsko vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / ContactoPhoto / Profimedia