PONOSNA MAMA I BAKA

Andie MacDowell pokazala predivne fotografije sa sinovog vjenčanja

22.06.2023 u 13:55

Bionic
Reading

Glumica Andie MacDowell prošlog je vikenda imala veliko slavlje u obitelji. Njezino najstarije dijete uplovilo je u bračnu luku, a ponosna mama pokazala je predivne prizore sa svadbe

'Savršeno vjenčanje prepuno ljubavi', napisala je Andie MacDowell uz fotografije sa svadbenog slavlja. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija sa sinovog vjenčanja. Glumičin 37-godišnji sin Justin Qualley oženio se dugogodišnjom djevojkom Nicolette s kojom je krajem prošle godine dobio kćerkicu Cozette. Nicolette je inače pomoćnica urednice u magazinu za vjenčanja Brides.

Ponosna mama uz fotografije je napisala dirljive riječi: 'Najbolji dio bio je sam čin vjenčanja, koji je Julie obavila veličanstveno, a Nicolette i Justin izrekli su prekrasne riječi. Zbog toga smo plakali, bili smo dirnuti jer smo ispred sebe vidjeli duboku ljubav. Da, smijali smo se i zabavljali, bilo je toliko zabave i veselja, ali ispred nas u tom trenutku stajalo dvoje ljudi koji su jedno drugo shvaćali krajnje ozbiljno. Savršeno vjenčanje puno ljubavi.'

Serija fotografija također prikazuje mladence i njihovu kćer kako poziraju vani uz zalazak sunca, prizore snimljene na dan vjenčanja, uključujući slatku snimku MacDowell kako grli svog sina kao i više obiteljskih fotografija.

  • +4
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Justin i Nicolette vjenčali su se nekoliko mjeseci nakon rođenje kćeri Cozette, koja je Andiena prva unuka.

Justin je najstarije dijete Andie i bivšeg supruga Paula Qualleyja, a uz njega imaju dvije kćeri Rainey i Margaret, koja uspješno gradi glumačku karijeru.