bajkovito vjenčanje

Poznate prijateljice otkrile sretnu vijest: Udala se Sementa Rajhard

20.06.2023 u 12:23

Sementa Rajhard

Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Glumica koja se može i pohvaliti velikim pjevačkim talentom udala se za dugogodišnjeg partnera, a fotografije sretnog dana Semente Rajhard podijelile su njezine prijateljice na društvenim mrežama

Glumica Sementa Rajhard i njezin partner Vanja Brundula izrekli su sudbonosno 'da' krajem 2020. godine pred svojom najužom obitelji i matičarem, a manje od tri godine nakon pripremili su i veliko svečano slavlje za širi krug obitelji i bliskih prijateljima s kojima su proslavili svoju ljubav još jedanput.

Bračne zavjete izmijenili su u bajkovitom dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici, a mladenka je zablistala u kombinaciji o kakvoj maštaju mnoge djevojčice. Haljina s potpisom eNVy room-a sastojala se od korzetnog dijela iz kojeg se nastavljala nabrana suknja s visokim prorezom, a cijela je haljina dodatno naglašena elegantnim šljokicama.

Slavlju ljubavi Semente i Vanje prisustvovale su i Sementine kolegice Vanda Winter, Martina Stjepanović Meter te Katarina Baban koje su na Instagramu podijelile nekoliko fotografija, a i sama mladenka u video je složila trenutke te pokazala kako se pripremala za svoj veliki dan.

Sementa je nastupala još 2009. godine u RTL-ovom glazbenom natjecanju 'Hrvatska traži zvijezdu', a nekoliko godina nakon glumila je u seriji 'Stella'. Upravo ime Stella nadjenula je i svojoj trogodišnjoj kćerkici.

glamurozna vjenčanja

Spektakularne vjenčanice: Ovo su najljepša kraljevska vjenčanja moderne povijesti

Pogledaj galeriju