'ČASNI SUD'

Izraelska serija koja je osvojila svijet i koju nećete moći prestati gledati stigla je i u Hrvatsku

21.02.2020 u 10:47

Bionic
Reading

Mračna i moralno kompleksna drama, koja je napokon stigla i na Pickbox NOW, oduševit će sve ljubitelje kriminalističkih serija. Kolika je zaluđenost ovom serijom govori i podatak da se upravo snima i američka inačica u produkciji Showtimea

'Časni sud', u orginalu 'Your Honor', nova je kriminalistička serija koja je zaludila svijet, iako nije nastala u Americi, već u Izraelu. Riječ je o mračnoj i moralno kompleksnoj drami čiji su tvorci Ron Ninio i Shlomo Mashiach, a snimljene su već dvije sezone i od sada su dostupne na Pickbox NOW programu, koji možete gledati na MAXtv-u.

Ova serija idealna je za sve one 'ovisnike' o napetim serijama i jednostavno, kada odgledate prvu epizodu, nećete biti mirni dok ih ne pogledate sve i to u jednom dahu.

Izraelska serija 'Časni sud' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Radnja prati život briljantnog suca Miche Alkobyja koji čeka promaknuće, a sve će se promijeniti kada njegov sin, tinejdžer Shay, skrivi automobilsku nesreću i pobjegne s mjesta zločina. Micha se sprema predati svog sina vlastima, no sazna kako je žrtva glavni mafijaš i član kriminalističke obitelji koja sama nameće svoj sustav pravde. Nesreća će ih odvesti u igru laži, prevara i nemogućih izbora.

Ova napeta i zanimljiva izraelska serija već je osvojila cijeli svijet, stoga ne treba čuditi kako se upravo snima i američka inačica u produkciji Showtimea, s Bryanom Cranstonom, poznatom po ulozi u hit seriji 'Breaking Bad', odnosno 'Na putu prema dolje', u glavnoj ulozi.

Serija 'Časni sud' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Obje sezone kriminalističke serije 'Časni sud' možete pogledati odmah na Pickbox NOW, a prvu epizodu prve sezone gledati ćete potpuno besplatno. Potrebna je samo registracija bez unosa podataka za plaćanje.