očevim stopama

Iznenadit će vas zgodni sin Mikija Rapaića; nogomet i moda idu zajedno!

24.05.2017 u 14:46

Bionic
Reading

Zgodni sin nekadašnje nogometne zvijezde Mikija Rapaića, odavno je krenuo očevim stopama. Iako poput oca nosi dres splitskog Hajduka, mladi Rapaić trenutačno je ipak poznatiji na društvenim mrežama po fotografijama u trendovskim izdanjima koje redovito objavljuje, nego po vratolomijama s travnjaka

Svi se vjerojatno sjećate jednog od naših najpoznatijih nogometnih reprezentativaca Milana Mikija Rapaića, no malo tko danas zna da Miki ima skoro već odraslog, zgodnog 19-godišnjeg sina koji također igra nogomet i polako ali sigurno postaje sve poznatiji, pogotovo na društvenim mrežama gdje ga prati već skoro 8000 ljudi.

Boris Rapaić svoju je nogometnu karijeru, baš kao i otac, započeo u Hajduku gdje je trenirao od malih nogu, a onda je 2014. dobio velike prilike. Tada je skoro dvije sezone proveo na posudbi u milanskom klubu Interu u juniorskoj momčadi. 

⚫️🔵🃏

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

Nakon povratka iz Italije čekalo ga je mjesto u Hajduku te je nastavio svoju karijeru u omiljenom klubu u drugoj momčadi gdje se pokušao nametnuti. Iako postoje mnoge trzavice oko njegovih igara za drugu momčad Hajduka te se u cijelu priču nedavno upetljao i njegov otac optuživši trenere 'da mu uništavaju sina i ne daju mu priliku da igra', Boris za to očito ne mari.

Playtime ⚫️🔫

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

Por la undecima #halamadrid 👑🏆

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

Dok ostali raspravljaju o njegovoj igri te je li dovoljno dobar da može doći do prve momčadi, mladi sportaš postaje apsolutna zvijezda na Instagramu, a pokazuje i veliko zanimanje za modu i trendove koje, sudeći po fotografijama, neumorno prati.

No flex zone..😎

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

Tako se na njegovom službenom profilu nerijetko znaju naći slike na kojima pozira u raznim izdanjima u skupocjenim odjevnim komadima.

Bad and boujee...®

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on

U mnogobrojnim komentarima na društvenim mrežama, jasno je vidljivo da tog tinejdžera djevojke obožavaju, a njegov ljubavni status zasad je javnosti nepoznat.

💀💀💀

A post shared by Boris Rapaic (@boky9) on