svadbena zvona

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić: Vjenčanje nakon sedam godina veze

23.05.2017 u 10:02

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Real Madrida Mateo Kovačić će ovoga ljeta uploviti u bračnu luku sa svojom lijepom zaručnicom Izabel Andrijanić. Svoje bračne zavjete izmijenit će u crkvi u kojoj su se zaljubili kao srednjoškolci

Mateo i Izabel planiraju vjenčanje od prošle godine, kada su se zaručili, a šuška se da je Izabela u drugom stanju, piše 24sata.

Sportaš je bio ministrant u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a zaljubio se u vršnjakinju koja je pjevala u župnom zboru Lilium i koju je sretao na nedjeljnim misama. Vjenčanjem koje bi trebalo biti održano u lipnju ostvarit će san koji su zajedno počeli sanjati početkom 2010. godine.

Dok je Mateo živio u Milanu, u koji se preselio prije tri i pol godine zbog igranja u Interu, s Izabelom je održavao vezu na daljinu. Viđali su se i putovali kad su im njegove klupske obaveze to dopuštale.

Prošlog ljeta su nakon Europskog prvenstva boravili u Dubrovniku, a Kovačić je od dolaska u Madrid objavljivao zajedničke fotografije kada bi ga ona posjetila.

Happy birthday my love @mateokovacic8 🎂 May this year be the best one yet ❤️

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Da će Izabel uskoro postati gospođa Kovačić, moglo se iščitati i iz komentara koji su osvanuli ispod njezinih fotografija na Instagramu. Ispod jedne od njih, koja prikazuje Izabel na biciklu, objavljen je komentar: 'Mala, je l' ti to pedaliraš pred svadbu?' Znakovita je i objava kojom je Izabel čestitala rođendan svom partneru prije dva tjedna. 'Sretan rođendan mojoj ljubavi. Neka ova godina bude najbolja', poručila mu je tada.

Izabel, koja još uvijek studira ekonomiju, sa sestrom Ivanom pokrenula je posao u Madridu. Počela je proizvoditi prirodne proizvode za bebe, a Mateo je za potrebe predstavljanja dječje kolekcije pozirao kao model držeći na ramenima nećakinju svoje zaručnice.

Vezni igrač Real Madrida želi ostati u španjolskoj prijestolnici do ljeta 2021. godine, kada mu istječe ugovor, a možda i dulje, premda se govorilo o njegovu mogućem prelasku ili posudbi u talijanske klubove Juventus ili Milan.