zaručnici uživaju

Odmor iz snova Matea Kovačića i lijepe Izabele

24.05.2017 u 12:42

Bionic
Reading

Nakon što je uspješno završio sezonu u svom nogometnom klubu Realu iz Madrida, Mateo Kovačić otputovao je sa zaručnicom Izabelom Andrijanić i društvom na odmor u Aziju. Evo gdje se i kako zabavljaju mladi zaručnici koji će ovo ljeto stati pred oltar

Nakon napornog rada slijede uživanje i odmor. Tako je naš poznati nogometni reprezentativac Mateo Kovačić, poslije osvajanja naslova prvaka sa svojim klubom Realom iz Madrida, spakirao kofere te poveo zaručnicu Izabelu Andrijanić i prijatelje na luksuzni odmor u egzotične krajeve.

Mladi zaručnici, za koje se prije nekoliko dana saznalo i da ovo ljeto planiraju vjenčanje, uputili su se na odmor prije samih priprema oko njihova posebnog dana te odletjeli na Bali u društvu prijatelja.

Lijepa Izabela na svom Instagramu pohvalila se fotografijom s prijateljicom. 

#vascherInTheAsiaschen

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Dok djevojke poziraju na ulasku u bazen u jednom od tamošnjih luksuznih resorta, Mateo je objavio razgolićenu fotografiju iz samog bazena s dvojicom prijatelja.

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Sportaš je svoju današnju zaručnicu upoznao još kao srednjoškolac. Ona je pjevala u crkvenom zboru u župi u Sesvetskim Selima, a on je bio ministrant te su se na početku sretali nedjeljama na misi.

Ubrzo nakon što su prepoznali njegov nogometni talent Mateo je počeo igrati za talijanski klub Inter, a potom prešao u španjolsku ligu.

Amazing night, it was unbelivable to share this moments with all of you 🎉🏆 #HalaMadrid #ThankYou 🙏🏼

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Cijelo to vrijeme par je svoju ljubavnu vezu održavao na daljinu i u tome su uspjeli jer će se u istoj župi u kojoj je počela njihova ljubav ovo ljeto i vjenčati.

#thedesert 🏜

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Nogometaš i njegova izabranica vole ljeta provoditi na Jadranu, a svako toliko priušte si neko luksuzno putovanje u egzotične krajeve. 

☕️

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on