nerazdvojne su

Blanka Vlašić se oglasila nakon duljeg vremena i pokazala u čijem društvu joj je najljepše

04.05.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hrvatskih atletičarki svih vremena nakon što je početkom prošle godine objavila kako se, zbog ozlijede koju je dobila na Olimpijskim igrama povlači u mirovinu nije više toliko aktivna na društvenim mrežama. S vremena na vrijeme iznenadi ih kakvim Instagram storyjem ili objavom

Blanka Vlašić upisala je Katolički bogoslovni fakultetu, a studenom je poslala ambasadorica školskog sporta Hrvatskog školskog sportskog saveza. Rekla je da je to za nju bilo 'kao da joj je netko upalio lampicu jer je kao bivši sportaš sa dugim iskustvom svjesna što joj je sve sport dao u životu'.

Osim poslovnih i fakultetskih obaveza, uživa u putovanjima, redovitim treninzima, a najviše u društvu svoje mezimice Roze s kojom je pozirala na posljednjoj objavljenoj fotografiji, a koju je prije tri godine udomila. Roza je prava zvijezda Blankinog Instagrama jer fotografije i videa objavljena s njom (kujica joj redovito bježi) izaziva oduševljenje kod obožavatelja.

Blanka se nedavno pojavila na izvlačenju skupina Europskog prvenstva u vaterpolu i to u odličnom elegantnom izdanju. Satensko odijelo u tamnozelenoj nijansi, ispod kojeg je odjenula crni topić, pristajao joj je savršeno.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX