ŠTO BI VI NAPRAVILI?

Iznenađenje kojem se nitko nije nadao: Baš zbog ovakvih stvari Jennifer Aniston obožavaju milijuni diljem svijeta

25.01.2020 u 09:22

Bionic
Reading

Omiljena holivudska glumica prošlog je tjedna imala važan zadatak - umjesto Ellen DeGeneres vodila je njezin show, a potom je prikazala i dio snimljen u Warner Brothers studiju, s postavljenim setom iz popularnih 'Prijatelja', točnije kafića Central Perk, gdje je iznenadila i svoje obožavatelje

Kako biste vi reagirali da imate priliku posjetiti Warner Brothers studio, gdje se snimaju neke od najvećih hit serija, te da vam na setu vjerojatno najomiljenije serije svih vremena, popularnih 'Prijatelja', dok pokušavate pozirati fotografu, iza kauča iskoči ni manje ni više nego Jennifer Aniston? Upravo se to dogodilo ovih dana nekolicini sretnika koji su poželjeli vidjeti kako je izgledala unutrašnjoj popularnog kafića Central Perk gdje su Chandler, Monica, Joey, Rachel, Ross i Phoebe ispijali kave.

Jennifer Aniston iznenadila obožavatelje Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Naime, prošlog tjedna Jennifer Aniston preuzela je voditeljsku palicu od Ellen DeGeneres, i 'odradila' njezin show, a dio istog bila je i duhovita snimka iskakanja popularne glumice, zbog kojeg su mnogi posjetitilji Warner Brothers studija vrištali od šoka i iznenađenja.

Na snimci, 50-godišnja Jennifer Aniston skriva se iza dobro nam znanog kauča iz hit TV serije, a nakon što ih djelatnici studija upitaju koji su im omiljeni likovi 'Prijatelja', holivudska slatkica iskače i prepada ih. Iako niti jedno od njih nije spomenulo Rachel kao omiljenog lika, to u konačnici nije bilo ni potrebno, jer je snimka dobro nasmijala sve, a oni najsretniji ovaj će dan vjerojatno pamtiti do kraja svog života.

  • +7
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: EllenTube / Ferrari / Profimedia