U 49. GODINI

Iznenada preminula bivša natjecateljica Big Brothera

05.03.2020 u 15:27

Bionic
Reading

Simpatična natjecateljica iz Vinkovaca, Dubravka Ujević Veron koju su gledatelji upoznali u posljednjoj sezoni hrvatske inačice popularnog realityja, preminula je u 49. godini života. Tužnu vijest objavila je Alena Nezirević-Anezi koja je također bila u 'Big Brotheru' 2018. godine te se nastavila družiti s Dubravkom nakon izlaska iz kuće

'Počivaj u miru, prijeteljice draga! Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova fotografija i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. 'Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je', napisala je Alena Nezirević-Anezi na Instagramu.

'Šokiralo me sve ovo. Redovno smo se čule i družile i nakon izlaska iz kuće prije dvije godine. Posljednji put smo se čule prije 10 dana, kada mi je kazala da se ne osjeća dobro. Oslabio joj je organizam. Nakon toga je hospitalizirana, a njen mi je suprug prije dva dana rekao da je jako loše. Nažalost, preminula je jutros oko devet sati', izjavila je Anezi za Večernji list.

Posjetimo, Dubravka Ujević Veron rođena je u Vinkovcima, a živjela je u Zagrebu. Prije tri godine udala se za 12 godina mlađeg Darija Škrbića što joj je bio drugi brak.

Izvor: Društvene mreže